NiCatechPeektures
Wedding & Event Photographer
By: azril ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Jul-2009 03:03 Email | Share | | Bookmark
we are now MYCUTEMOMENT




Sorry coz lame tak update..lately bz(poyo)..muahahahah...since tak lame lagi kitorg akan berada di MIDVALLEY on 7,8,9 of August 2009 for PAMERAN PENGANTIN, so aku kene la bgtau kat korang yg skang nih kitorg no longer called NICATECH..kepade kipas susah mati(die hard fan) NICATECH, jgn terkejut or igt kitorg nak berundur diri dlm bidang nih..kitorg just move step forward utk memperkembangkan lagi bakat seni dlm bidang photography..hehe..


Friday, 22-May-2009 02:30 Email | Share | | Bookmark
PROMOTION!!!!!HURRY UP



I'm back again..Good news for all..Nicatech will be at Maju Junction Mall from 22nd till 24th of May 2009. Good promotion for those who yg nak kawin..See u guys there. TQ


Thursday, 14-May-2009 08:18 Email | Share | | Bookmark
A Lil Bit of My Creativity Touch




Hi all,utk pengetahuan korang, that pics maybe the symbol of our motto..If u all tgk kat blog, NICATECH motto is LUV,JOY N HAPPINESS..hehe..nicatech promise to deliver all this such thing to ur wedding..andddd....tak lupe juga utk ucapkan....

Congrates to Limie & Nurfadillah, Yus & Norlida, Bari & Aida Malisa coz akan melangsungkan perkahwinan nanti..and thanks coz give nicatech kepercayan utk shoot time korang kawin..(Welcome to d Club guys..haha)

Wanna shoot with us,
call (013-3927790)-azril
or leave your detail at- nicatech00@gmail.com


Tuesday, 12-May-2009 06:11 Email | Share | | Bookmark
My Wedding Day

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 4 photos...
Hi all..dis my first time in fotopages..so kalo dah 1st time tuh pandai2 le perkenalkan diri..my name is azril..cewah..skema plak..status:married (sorry gurls..hehe)..stay kat Bandar Kinrara(bye2 cheras)..no 3 from 4siblings..older sis kat Brunei (tue dah along ye..hehe)..plg kecik still study kat UTP(pandai oo budak nih)..and my bro ade kat Cheras nun (kitorg berdue baru je bertukar status dari single ke married..muahahahaha)..my parents ade kat TEMERLOH aka ikan patin.

Hmm..what's now..skang nih kitorg bergiat aktif mengambil gambar-gambar..Gambar ape tuh..Jeng.Jeng.Jeng..Introducing 'NICATECH ENTERPRISE'..act kitorg dah start lame but baru2 nih aku terase utk start with my own fotopages..for those who yg rase nak amik package ngan kitorg silalah melawat ke Blog kami "nicatech.blogspot.com"..so guys..ape tunggu lagi..sign up with kitorg to get ur BIG DAY is something yang paling WOW!

Aku punye wedding basically on 21/3/09, and telah di shoot oleh my brother "AZRA". Thanks to my lovely wife 'syahirah' and my family coz bagi support..act. byk lagi gambar but for the beginning ini je yg sempat..hehe..Tunggu and Lihat k:-)


Saturday, 2-May-2009 03:46 Email | Share | | Bookmark
Syakira & Surya





Hi all, wedding diorg nih berlangsung dengan meriahnye kat Temerloh. Yang best pasal diorg coz mmg sporting gile..pandai posing so takdela susah sgt kerja kitorg time tuh..and tak sangka jugak ade taman2 yg cantik kat temerloh..selame nih pun aku tak notice..heheh..kat sini aku tunjuk sket2 je..baru le supppprrrriiissseee..korang punye album conpem superb..aku plak naik jeles..muahahahaha

Guys, album korang dah ready utk dihantar print..sabaq ye


Wanna shoot with us,
call (013-3927790)-azril
or leave your detail at- nicatech00@gmail.com


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net